Bråkig

Jag hade helt missat att IKEA i samarbete med det danska designkollektivet ArtRebells släpper en kollektion som heter Bråkig. Så mycket fina saker. Gillar färgskalan och att det känns så danskt. Mönstren, färgerna och träet känns precis så som jag vill ha det i lägenheten.

På fredag den 7 februari släpps kollektionen i Sverige.

8 comments

  1. Vilken fin kollektion! Känns så himla retro fast i ny och muntrare tappning, skulle så himla gärna vilja ha en och en annan sak härifrån men har inte riktigt platsen än…men ändå, tack för tipset :)

  2. Så mycket fint! Jag vet inte ens hur vår nya lägis ser ut än men jag kanske kommer att behöva en och annan ny pryl från det här samarbetet, eller jag försöker intala mig själv det i alla fall haha.

    • Det gjorde du rätt i! :)
      Det var den där bilden som fick oss att välja just precis det där klinkret till badrummet. Nu hoppas jag att det blir lika fint hos oss som på bilden bara.

  3. Åh vilka underbara färger!

Leave a comment