Sommarens bästa badställe och en film från Östersund

Weekend in Östersund
Weekend in Östersund
Weekend in Östersund
Weekend in Östersund
Weekend in Östersund
Weekend in Östersund
Weekend in Östersund

När vi åkte hem från Östersund stannade vi till, nja vi åkte en rejäl omväg längs med guppiga grusvägar, vid en lagun för att bada. Den här sommaren har jag badad så himla mycket. Och jag älskar det. Från och med nu ska jag sluta kalla mig badkruka och bara erkänna att det kanske tar något längre tid för mig att hoppa i än andra och mest beror det ju faktiskt på temperaturen i vattnet. Hur som helst. Lagunen ligger mitt i en skog, det är vattenfall, strömmar och klippor en kan hoppa ifrån. Vi stannade, upptäckte och badade i några timmar innan vi fortsatte resan söderut mot Stockholm. Det är andra gången jag är där och det är helt magiskt.

Sen har Philip också klippt ihop en liten film från Östersundshelgen. (Som mest råkade bli en badfilm eftersom det mesta är filmat med våran GoPro.) Och så här såg den helgen ut i bildformat när jag bloggade om den för ett tag sen. → Östersundshelgen

Låten i filmen är Laleh – Some Die Young (Elijah Bishop Remix)

5 comments

  1. grym film med undervattensfotona!

  2. Men jisses så sommar- och badsugen jag blev nu, jäflar sicken peppad video och sicken lagun!

  3. Åh men vilken helt fantastisk plats det där såg ut att vara!! Hur hittar man dit? :)

  4. men vilken fin video, känns så avlägset med den där sommarkänslan! men så fint <3

Leave a comment